Oferte tentante de vacanta

Oferte avantajoase de bilete de avion si cazare prin Veltravel

Veltravel este o agentie de turism unde puteti gasi oferte tentate de vacanta, oferte ce includ preturi mici pentru biletele de avion si preturi de asemenea rezonabile pentru cazare.

O vacanta de vis se castiga printr-un cumul de informatii, de aceea va invitam sa vizualizati ofertele celor de la Veltravel si cu siguranta le veti gasi atractive, asa cum ni s-au parut si noua.

Pe noi ne-a atras in mod deosebit ideea interesanta a celor de la Veltravel de a forma o comunitate a clientilor virtuali. astfel, au creat ceea ce se numeste Star Veltravel, o comunitate a prietenilor agentiei care beneficiaza de tot felul de avantaje: reduceri atractice, ofertte speciale, vouchere cadou, etc.

Cei de la Veltravel ne ofera preturi foarte bune la biletele de avion: Bucuresti-Milano, de la 36 de euro, Bucuresti-Londra de la 113 euro, Bucuresti-Berlin de la 65 de euro, etc.

veltravel.roveltravel.roveltravel.ro

Ofertele de cazare sunt si ele pe gustul nostru: cazare Praga de la 14 euro pe noapte de persoana, cazare Viena de la 30 de euro pe noapte de cazare, cazare paris de la 22 euro de persoana, cazare Londra de la 29 de euro de persoana, etc.

Daca sunteti pasionati de citybreak-uri, gasiti si in aceasta categorie oferte atractive, ombinatii de bilete de avion si cazare. Iata cateva din ele: avion + 3 nopti cazare Budapesta de la 1100 de euro, avion + 3nopti cazare Roma, de la 135 de euro, avion + 3 nopti cazare Atena de la 153 de euro, etc.

Va mai spunem ca Veltravel este o agentie de turism infiintata in anul 1996, deci cu o experienta serioasa pe piata romaneasca de turism. La ei gasiti acces la peste 500.000 de unitati de cazare din intreaga lume, plus oferte tentate pentru bilete de avion.