Vrei sa pleci in vacanta dar nu ai banii necesari? Iata cateva idei care te pot ajuta sa nu renunti la planurile tale de vacanta.

Munca peste munca si iar munca! Cand grijile te apasa, si nu-ti mai vezi capul de treburi, cand o vacanta este exact ce ti-ar trebui pentru a-ti reintra in ritm, poti sa gasesti si solutiile de finantare, chiar daca nu dispui pe loc de suma de bani corespunzatoare.

Ti-ai propus sa pleci intr-o vacanta de vis? Vrei sa-ti petreci luna de miere in Spania, Grecia ori Italia? Vrei sa oferi un cadou copilului? Vrei sa-ti petreci nunta de argint in Egipt? Vrei sa vezi India? Ti-ai planificat sa vizitezi un oras celebru in fiecare an? Vrei sa-ti trimiti parintii intr-o croaziera pentru seniori? Ai de gand sa-ti petreci concediul intr-un loc linistit si relaxat?

Orice vacanta necesita fonduri. N-ai bani, n-ai distractie, cum s-ar zice.

Daca vrei bani de vacanta, poti sa optezi pentru un credit oferit de institutiile financiare din Romania, fie ele banci ori IFN-uri.

Pentru informatii privind ofertele de finantare ale IFN-urilor din Romania, gasiti informatiile corespunzatoare pe platformele de gen.

Nu renuntati la a va planifica vacanta de vis, pentru ca pana la urma o viata avem. Nu lasati sa treaca timpul peste voi si sa tot amanati concediile.

Evident ca o vacanta, necesita o suma importanta de bani. Incepand de la o banala vacanta pe litoralul romanesc ori bulgaresc, pana la vacantele exotice costisitoare, pentru toate exista planuri de finantare la care probabil nici nu visezi. Unele societati financiare au chiar produse bine definite exact pentru aceste situatii.

 

telecredit.ro

extrasimplu.ro

Ce trebuie sa stiti?

Institutiile Financiare Nebancare acorda credite rapide, mult mai usor, mai facil si mai permisiv decat o fac bancile. De la IFN-uri poti obtine credite accesand online un credit. Cum procedezi? Intri pe platforma online a unui IFN, completezi formularele online puse la dispozitie, te asiguri ca ai niste fotografii dupa buletin si dupa un extras de cont, si poti imprumuta simplu si rapid o suma redusa de bani. De regula, aceste credite online iti pot aduce sume de bani de pana la 5.000 de lei. Insa, aceasta suma poate fi suficienta daca nu esti o persoana pretentioasa. O astfel de suma iti ajunge pentru o vacanta decenta pe litoral, ori in una din statiunile montane cunoscute din Romania. Acum, sa va spun un secret: cu o astfel de suma, poti achizitiona o vacanta de vis in Grecia, Turcia ori Croatia.

Revenind insa la ofertele financiare, daca vrei o vacanta din alta categorie, o vacanta pretentioasa, poti sa imprumuti o suma mai mare de la banci. ofertele de credite de nevoi personale de la banci iti dau acces la sume mai mari de bani. Poti imprumuta chiar si 100.000 de lei, fara garantii si fara giranti. Evident ca, daca apelezi la credite de nevoi personale garantate vei obtine un cost mai redus al imprumutului. Depinde si de voi cat de increzetatori sunteti in stabilitatea veniturilor prezente si viitoare.

Daca suma de bani pe care doriti s-o imprumutati nu este una mare, poti sa te imprumuti si la banci de pe o zi pe alta. De acum dureaza mai putin acordarea unui credit si la banci, cu conditia sa ai venituri taxabile, inregistrate la ANAF.