Care sunt cele mai populare destinatii din Europa?

Vrei sa vizitezi cele mai cunoscute orase din Europa? Afla care sunt cele mai populare destinatii!

Cele mai populare destinatii din Europa te asteapta, fiecare cu ceva aparte. Orasele au fiecare ceva inedit, fie atmosfera vesela sau orientala, fie atmosfera boema, fie atmosfera vintage, fie o atmosfera incarcata de istorie.

Locurile faimoase vizitate cel mai mult de turisti, au fiecare in parte un specific anume, atractii unice ce merita vizitate macar o data in viata.

Zboara de la 40 euro spre cele mai populare destinatii europene – aceasta este o minunata oferta a celor de la Vola.

In acest top realizat pentru voi, iubitorii de calatorii, de catre Vola, regasim:

1. Istanbul, un oras plin de mister, cel mai mare oras al Truciei, situat ca pozitie in centrul cultural al tarii. Cei de la Vola ne sugereaza sa vizitam Istanbulul in perioada aprilie-iunie ori septembrie-octombrie. Ca locuri frumoase de vizitat in Istanbul: Hagia Sofia (fosta catedrala din Constantinopol, acum un muzeu), Moscheea Imperiala Sultanahmet, Palatul Topkapi si multe altele. Pentru cumparaturi, Istanbul este locul ideal, oferind o foarte mare varietate de marfuri la preturi foarte avantajoase. Din punctul de vedere al transportului, cel cu avionul dus-intors reprezinta alegerea perfecta.

2. Praga este un frumos oras incarcat de istorie. Fiind capitala Cehiei si aflandu-se pe raul Vltava, in Boemia Centrala, Pfraga este un minunat oras de vacanta, de preferat a fi vizitat in mai si iunie. In Praga se poate vizita atat orasul vechi cat si cel noi, Ceasul Astronomic, Podul Carol, Castelul Praga si Catedrala Sf. Vitus. Evenimentele culturale din praga sunt de urmarit, in special cele ce au loc la Tearul National. Modul usoal de calatorie, preferat de turisti este cu avionul, pana la Aeroportul Ruzyne.

3. Londra este unul din cele mai aristocrate orase din Europa. Capitala Angliei si un important centru politic, cultural si financiar al Regatului Unit, Londra impresioneaza prin cele 240 de muzee pe care le puteti vizita ori cele 30 de teatre. Ce sa mai vorbim de Big Ben si Palatul Westminster. Londra ramane totusi unul din cele mai scumpe orase, asa ca, trebuie sa va pregatiti un buget maricel pentru a-l vizita. Pentru calatorie, cel mai indicat mijloc de transport este avionul, dus – intors catre unuk din cele patru aeroporturi din Londra: Heathrow, Gatwick, Stanstead si Lutton.

4. Roma este unul din cele mai incarcate de istorie orase din Europa. Roma este, dupa cum bine stiti, capitala italiei si printre cele mai aglomerate orase din Italia. Pentru vizitare, cei de la Vola ne indica perioadele aprilie-inie si septembrie-octombrie. La Roma aveti o sumedenie de atractii, printre care, cele mai cunoscute sunt: Colosseumul, Forumul Roman, Panteonul, Columna lui Traian, castelul Sant Angelo, Fontana di Trevi, Vaticanul si mulet altele. In Roma veti gasi trei tipuri de locuri unde puteti manca: Tratoria – restaurant de familie, fie Ristorante – mai formal, cu o selectie larga de produse alimentare, fie Osteria – accentul este pe vinuri sau pizzerie. Catre Roma puteti calatorii dus-intors cu avionul pana la Aeroportul Leonardo da Vinvi sau aeroportul Ciampino.

5. Parisul ramane unul din cele mai romantice orase din Europa si chiar din lume. Parisul este capitala Frantei si cel mai mare oras din Franta. Pentru vizitare, este indicat sa mergi primavara sau toamna. Printre cele mai minunate locuri pe care trebuie sa le vizitezi in Paris, se numara: Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Catedrala Notre Dame, Muzeul Louvru, si faimoasa Champs Elysees, cea mai cunoscuta si vizitata strada din Paris. Pentru calatorie la Paris, puteti alege zborul cu avionul pana la aeroporturile din Orly, Charles de Gaulle sau Beauvais Tille.

Daca v-am incitat la visare, va invitam sa luati initiativa si sa vizitati macar o data in viata unul din aceste minunate orase din Europa.